gemeenteraadsverkiezingen

Slangen verder als fractievoorzitter VVD

24906 Ed Slangen is voortaan de fractievoorzitter van de VVD in Beekdaelen. Tot nu toe werd deze rol vervuld door lijsttrekker Bart Suers. Lees meer »

Zo stemde Beekdaelen woensdag

24276 Fons Heuts uit Nuth kreeg bij de gemeenteraadsverkiezingen afgelopen woensdag de meeste stemmen. Dat bleek donderdag tijdens het tellen van de stemmen op naam in de sporthal in Nuth. Lees meer »

Verkiezingsuitzending gemist? Kijk dan hier

24263 Woensdagavond werden in Schimmert de uitslagen van de verkiezingen voor de fusiegemeente Beekdaelen bekendgemaakt. LOO-tv was samen met Omroep Groot Nuth ter plaatse om de bekendmaking van de stemmen ook op tv en internet te brengen.

Lees meer »

CDA aan zet om coalitie in Beekdaelen te vormen

24260 Het CDA is aan zet om een coalitie te gaan vormen voor de fusiegemeente Beekdaelen. Het CDA kwam woensdag bij de verkiezingen als grootste partij uit de bus en mag dan de coalitieonderhandelingen starten.

Lees meer »

CDA winnaar verkiezingen Beekdaelen

24256 Het CDA is tijdens de verkiezingen in Beekdaelen de grootste partij geworden. De partij van Roy van der Broek haalde 7 zetels binnen. Lees meer »

Voorzitters stembureaus aan het woord

24252 LOO-tv heeft eerder vandaag een drietal achtergrondreportages gemaakt. Lees meer »

Verwachtingen kiezer Onderbanken

24251 LOO-tv heeft eerder vandaag een drietal achtergrondreportages gemaakt. Lees meer »

Kiezers goed ingelezen?

24250 LOO-tv heeft eerder vandaag een drietal achtergrondreportages gemaakt. Lees meer »

Stembureaus open voor verkiezingen Beekdaelen

24245

In Onderbanken, Nuth en Schinnen zijn om 7.30 uur de stembureaus open gegaan voor de gemeenteraadsverkiezingen. De inwoners kiezen woensdag de eerste gemeenteraad voor de nieuwe gemeente Beekdaelen.

Lees meer »

Geurts ziet goede kansen voor de PvdA

24241

Gedeputeerde Eric Geurts gokt op meer zetels voor zijn partij bij de provinciale verkiezingen volgend jaar. Dat zei de Brunssumse politicus tijdens een bijeenkomst van PvdA Limburg in Gulpen. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019