gemeenteraadsverkiezingen

Hulsbergenaar aast ook op lijsttrekkerschap landelijk CDA

29951

André Reumkens uit Hulsberg doet een gooi naar het landelijk lijsttrekkerschap van het CDA. Hij stond tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen op plaats 20 in de nieuwe gemeente Beekdaelen.

Lees meer »

Dautzenberg blijft nog even raadslid

29314

Raadslid Rob Dautzenberg draagt op 26 mei het stokje over aan Jos Scheffers. Eigenlijk zou Dautzenberg op 8 april al afscheid nemen van de Brunssumse gemeenteraad. 

Lees meer »

PvdA in Limburg winnaar Europese verkiezingen

25983

Bij de verkiezingen voor het Europees Parlement is de PvdA in Limburg als winnaar uit de bus gekomen. De partij van lijsttrekker Frans Timmermans uit Heerlen haalde in de meeste plaatsen meer dan 35 procent van de stemmen.

Lees meer »

Eric Geurts (PvdA): "Ik baal van deze uitslag"

25402

PvdA-lijsttrekker Eric Geurts uit Brunssum maakte een bezorgde indruk bij de uitslag van de Provinciale Staten verkiezingen. Tegen ZO-NWS zegt Geurts zich vooral zorgen te maken over de bestuurbaarheid van de provincie.

Lees meer »

CDA opnieuw de meeste stemmen

25401

Het CDA is bij de verkiezingen voor Provinciale Staten opnieuw de grootste partij van Limburg geworden, ondanks een klein verlies. Nieuwkomer Forum voor Democratie werd vanuit het niets de tweede grootste partij.

Lees meer »

Slangen verder als fractievoorzitter VVD

24906 Ed Slangen is voortaan de fractievoorzitter van de VVD in Beekdaelen. Tot nu toe werd deze rol vervuld door lijsttrekker Bart Suers. Lees meer »

Zo stemde Beekdaelen woensdag

24276 Fons Heuts uit Nuth kreeg bij de gemeenteraadsverkiezingen afgelopen woensdag de meeste stemmen. Dat bleek donderdag tijdens het tellen van de stemmen op naam in de sporthal in Nuth. Lees meer »

Verkiezingsuitzending gemist? Kijk dan hier

24263 Woensdagavond werden in Schimmert de uitslagen van de verkiezingen voor de fusiegemeente Beekdaelen bekendgemaakt. LOO-tv was samen met Omroep Groot Nuth ter plaatse om de bekendmaking van de stemmen ook op tv en internet te brengen.

Lees meer »

CDA aan zet om coalitie in Beekdaelen te vormen

24260 Het CDA is aan zet om een coalitie te gaan vormen voor de fusiegemeente Beekdaelen. Het CDA kwam woensdag bij de verkiezingen als grootste partij uit de bus en mag dan de coalitieonderhandelingen starten.

Lees meer »

CDA winnaar verkiezingen Beekdaelen

24256 Het CDA is tijdens de verkiezingen in Beekdaelen de grootste partij geworden. De partij van Roy van der Broek haalde 7 zetels binnen. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019