carnaval

Zevende editie van OLCK

19359 Ook dit jaar is er weer het Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoers (OLCK). Inmiddels hebben 16 deelnemers zich ingeschreven voor het konkoer. Lees meer »

Negen inzendingen voor Sjilves Leedjeskonkoeer

27258

Dit jaar zijn negen liedjes ingestuurd voor de 24e editie van het Sjilves Leedjeskonkoeer van CV Sjilvend Alaaf. De liedjeswedstrijd is op zaterdag 16 november in zaal Meetpoint aan de Beekstraat in Schinveld.

Lees meer »

Vijfde editie van 't Broenssems Leedje

19896 De vijfde editie van 't Broenssems Leedje vindt op zaterdag 2 november plaats in de Koempelclub aan de Rumpenerstraat. Daarmee is de carnavalssjlager van Brunssum al bekend voordat het carnavalsseizoen op de 11e van de 11e van start gaat.

Lees meer »

Voorstellen 55 kandidaat-prinsen

26950 Voor carnavalsvereniging De Veldkretsers uit Wijnansrade start het jubileumseizoen met het voorstellen van maar liefst 55 kandidaat prinsen. Lees meer »

Inschrijving voor OLCK start binnenkort

26671

Ook dit jaar is er weer het Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoers (OLCK). Op 30 augustus start het inschrijven voor de zevende editie het liedjeskonkoers.

Lees meer »

15e Schrikkelverjaardag Hoej

26606

Het Hoej-Hoej-Comité viert op 29 februari 2020 voor de 15e maal een schrikkelverjaardag. De oprichting van comité vond plaats in 1960.

Lees meer »

CV De Veldkretsers zoekt 55 kandidaat prinsen

26425

Carnavalsvereniging De Veldkretsers uit Wijnandsrade is op zoek naar 55 kandidaat prinsen. Uit de 55 kandidaten wordt dan op 16 november de enige echte prins geproclameerd.

Lees meer »

Ook tieners Belgisch Limburg bij TVK

26295

Voortaan mogen ook tieners uit Belgisch Limburg meedoen aan het Tiener Vastelaovend Kónkoer (TVK). Dat heeft de organisatie van de carnavalsliedjes wedstrijd besloten. Het TVK vindt zijn oorsprong in Doenrade.

Lees meer »

Hoej-comite bezocht geetevinder

25250

Het Hoej-Hoej-Comité uit Schinveld heeft onlangs een bezoek gebracht aan de vinder van de 'geet'. De 48-jarige Gerfried Leinweber uit het Duitse Friebertshausen, bij Gladenbach, werd daarbij benoemd tot erelid van de Hoej.

Lees meer »

Fotoreportage tweede editie Halfvasten Pleinfeest

25506

Het Halfvasten Beekdaelen Pleinfeest in Schinveld heeft afgelopen zondag zo'n 800 bezoekers getrokken. Onder een stralend zonnetje kon het publiek genieten van een keur aan Limburgse artiesten. 

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019