carnaval

Fotoreportage tweede editie Halfvasten Pleinfeest

25506

Het Halfvasten Beekdaelen Pleinfeest in Schinveld heeft afgelopen zondag zo'n 800 bezoekers getrokken. Onder een stralend zonnetje kon het publiek genieten van een keur aan Limburgse artiesten. 

Lees meer »

Halfvastenpleinfeest in Beekdaelen

25439

Aanstaande zondag is op de Bleekplaats in Schinveld het Halfvastenpleinfeest van Beekdaelen. Het festijn begint om 11.22 uur.

Lees meer »

Grote belangstelling voor lichtstoet in Schinveld

25378

In Schinveld trok zaterdagavond de lichtstoet. Met in totaal zo'n 60 deelnemers (wagens, groepen, etc) mag het zich inmiddels de grootste lichtstoet van Limburg noemen.

Lees meer »

Record aantal deelnemers lichtstoet

25365

Voor de vierde editie van de lichtstoet die zaterdag door Schinveld trekt, heeft zich een record aantal deelnemers opgegeven. Dit jaar trekken zo'n 60 wagens mee in de stoet. Vorig jaar waren dat er nog 48.

Lees meer »

Hoej-geet gevonden in Gladenbach

25250

De Schinveldse Hoej-geet is gevonden in het Duitse Gladenbach, zo'n 30 kilometer noordelijk van Giesen. Dat heeft het Hoej-comité zondag bekendgemaakt.

Lees meer »

Parkeerverbod vanwege lichtstoet

17437

Op zaterdag 16 maart is er weer een lichtstoet in Schinveld. Om alles goed te laten verlopen is er ook dit jaar in de straten langs de optochtroute een parkeerverbod ingesteld.

Lees meer »

ZO-NWS pakt flink uit met carnaval

17270

ZO-NWS doet ook dit jaar weer uitgebreid verslag van het grote aanbod aan carnavalsevenementen in Beekdaelen en Brunssum.

Lees meer »

Bergaaftocht Sweikhuizen in beeld

25245

Op carnavalsdinsdag trok de Bergaaftocht door Sweikhuizen. De optocht vormde het sluitstuk van het carnavalsseizoen van CV De Schwenskes.

Lees meer »

60e Hoej-geet opgelaten in Schinveld

25250 Nienke van der Meulen heeft carnavalsdinsdag in Schinveld de 60e Hoej-geet opgelaten. Daarvoor kozen honderden ballonnen het luchtruim voor de traditionele ballonnenwedstrijd.

Lees meer »

Fotoreportages optochten Hulsberg, Schimmert en Schinnen

25244

Maandag trok een aantal carnavalsoptochten door Beekdaelen. Kijk hier naar de fotoreportages van de optochten in Hulsberg Schimmert en Schinnen.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019