SPORT

Pepijn Schlösser blijft bij Roda JC

25682

Pepijn Schlösser heeft bij Roda JC een contract getekend voor één jaar. Daardoor is de rechtervleugel verdediger ook het komende seizoen nog te zien in het zwart-geel. 

Lees meer »

Mario Engels wil naar de Eredivisie

25679

Mario Engels wil zeker niet nog een jaar in de Keuken Kampioen Divisie spelen. Dat heeft de spits in een interview met Voetbal International duidelijk gemaakt.

Lees meer »

Prijzen voor Judoka's uit Nuth

25653

Judo Club Nuth heeft het afgelopen weekend met succes deelgenomen aan diverse toernooien. Daarbij werden diverse prijzen in de wacht gesleept.

Lees meer »

Jubileumfeest vv de Leeuw

25652

Voetbalvereniging De Leeuw uit Brunssum viert eind mei het 75-jarig bestaansfeest. Het feest wordt gehouden in de feestent bij het voetbalterrein aan Op de Vos in Brunssum.

Lees meer »

Fidelitas wint NK Jazzdance

25643

Tijdens het NK Jazzdance is een dansgroep van GV Fidelitas uit Brunssum kampioen geworden. Het kampioenschap vond het afgelopen weekend plaats in Waalwijk. 

Lees meer »

Degradatieduel stilgelegd wegens discriminatie

25629

Scheidsrechter Jalil Semrane heeft het degradatieduel tussen Sporting Sittard en Schinveld tijdelijk stilgelegd. Dat gebeurde na enkel racistische opmerkingen vanaf de zijlijn.

Lees meer »

Basketballers Tracks gehuldigd

25627

Het U.10-1 team van basketbalvereniging Tracks Parkstad is voor de derde keer op rij kampioen geworden. De spelers werden zaterdag gehuldigd na de beslissende en gewonnen wedstrijd tegen High Five uit Tilburg.

Lees meer »

Fortuna en VVV delen de punten

25626

De Limburgse derby tussen Fortuna en VVV is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Vanaf het startsignaal domineerde Fortuna 20 minuten lang de wedstrijd.

Lees meer »

Patrick Helgers wint Schuttersparkloop

25620

Patrick Helgers heeft zaterdag in Brunssum de hoofdloop van de Schuttersparkloop gewonnen. Helgers liep de 6 kilometer in 22 minuten en 57 seconden. Jesse van der Raadt uit Schinveld werd tweede.

Lees meer »

Roda pakt op nippertje de punten in Eindhoven

25618

Dankzij een eigen doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd heeft Roda JC de punten gepakt in Eindhoven. Tegen FC Eindhoven werd het 1-2.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019