SPORT

Overgang Daryl Werker naar Duitse club afgeketst

31036

De overgang van verdediger Daryl Werker, die enige tijd geleden een aanbod van Roda JC voor een contractverlenging afsloeg, dacht in Duitsland aan de slag te kunnen gaan, maar dit is op het allerlaatste moment afgeketst. Dat laat Werker desgevraagd weten aan ZO-NWS.

Lees meer »

De lastige zoektocht van Fortuna naar een opbouwende verdediger

31033

De start van Fortuna in de Eredivisie is met twee nederlagen ronduit slecht te noemen. Van paniek is dan wel nog geen sprake in Sittard, maar binnen de club is terdege het besef aanwezig dat er vooral op verdedigend gebied vlot versterking moet komen. Een lastige opgave, erkent technisch manager Sjors Ultee in gesprek met ZO-NWS.

Lees meer »

Flinke schorsing voor Roda JC'er Falkenburg

31028

De tuchtcommissie van de KNVB heeft Roda JC-speler Erik Falkenburg voor vier wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, geschorst. De aanvaller is gestraft omdat hij een elleboogstoot zou hebben uitgedeeld in het duel met FC Dordrecht, afgelopen vrijdag. 

Lees meer »

Roda-trainer Jurgen Streppel legt zichzelf boete op na rode kaart

31024

Roda JC-trainer Jurgen Streppel heeft zichzelf een boete opgelegd voor de rode kaart die hij afgelopen vrijdag kreeg tijdens het thuisduel met FC Dordrecht. Dat laat technisch directeur Jeffrey van As desgevraagd weten aan ZO-NWS.

Lees meer »

Roda-technisch directeur Van As: Ik ben klaar met samenstelling selectie

31026

Roda JC is klaar met de samenstelling van de selectie voor het lopende seizoen waarin de transfermarkt nog tot 5 oktober open is. Dat zegt technisch directeur Jeffrey van As (foto) in gesprek met ZO-NWS.

Lees meer »

Competitiewedstrijd uitgesteld vanwege coronabesmettingen

31016

Vanwege enkele coronabesmettingen kan het eerste elftal van BSV Limburgia zondagmiddag niet spelen. Dat heeft de voetbalclub uit Brunssum, die uitkomt in de 1e klasse D, bekendgemaakt.

Lees meer »

SC Heerenveen te sterk voor Fortuna Sittard

31012

Fortuna Sittard kan tot nu toe terugkijken op een slechte seizoenstart. Zaterdagavond verloor de ploeg van trainer Kevin Hofland thuis met 1-3 van SC Heerenveen.

Lees meer »

Rode kaarten smet op klinkende zege Roda JC

31008

Roda JC heeft vrijdagavond het thuisduel met FC Dordrecht eenvoudig met 4-0 gewonnen, maar moet volgende week wel twee mensen missen.

Lees meer »

PSV van Leuchter sterkste in oefenpot met Genk

31004

De PSV Vrouwen met de Schinveldse Romée Leuchter in de basis heeft donderdagavond met 4-1 gewonnen van KRC Genk.

Lees meer »

Fortuna verliest eerste duel competitie

30938

Het nieuwe Eredivisie seizoen is voor Fortuna Sittard slecht van start gegaan. Bij FC Twente werd het zaterdagavond 2-0.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019