SPORT

Gelijkspel hoogst haalbare bij FC Dordrecht

27442

Meer dan een 1-1 gelijkspel zat er vrijdagavond niet voor Roda JC bij FC Dordrecht. Roda kwam op achterstand toen een bal ongelukkig op het hoofd van Daryl Werker terechtkwam en bij de eigen doelman in de netten zag verdwijnen.

Lees meer »

Derby twee dagen verschoven

27434

De derby tussen Roda JC en MVV is twee dagen verschoven. De wedstrijd wordt nu op zondag 12 januari gespeeld.

Lees meer »

Fortuna gelijk tegen Helmond Sport in oefenpot

27431

Tijdens een oefenwedstrijd had Fortuna Sittard de handen vol aan Helmond Sport. Vooral in de eerste helft bleek de ploeg uit Brabant de sterkere partij. 

Lees meer »

Hoofdtrainer weg bij RKSV Olympia Schinveld

27409 Na enkele maanden vertrekt de hoofdtrainer van RKSV Olympia Schinveld weer. Een verschil van inzicht tussen de trainer en de spelersgroep liggen ten grondslag van het plotselinge vertrek. Lees meer »

Fortuna opnieuw te sterk voor ADO

27389

Fortuna Sittard heeft ADO Den Haag met 1-0 verslagen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de 40e minuut en werd gescoord door Amadou Ciss.

Lees meer »

Geen stunt Roda JC tegen SC Cambuur

27388

Roda JC heeft het thuisduel tegen SC Cambuur met 1-2 verloren. In een aantrekkelijk duel kwam Cambuur in de 4e minuut op voorsprong.

Lees meer »

SV Brunssum krijgt 2.000 euro van Vriendenloterij

27380

SV Brunssum heeft 2.000 euro gekregen van de VriendenLoterij. De voetbalclub was één van de succesvolste deelnemers van de Samen voor je Club-actie.

Lees meer »

Roda JC speelt gelijk tegen Jong PSV

27358

Roda JC heeft maandagavond 1-1 gelijk gespeeld tegen Jong PSV. Daarmee heeft Roda geen koppositie kunnen pakken in de tweede periode. In de 25e minuut kwam Roda JC op voorsprong dankzij Ike Ugbo.

Lees meer »

Overwinning dankzij penalty

27346

Het eerste team van Alfa Sport uit Oirsbeek heeft afgelopen weekend de wedstrijd tegen DVO gewonnen. Op het sportcomplex in Sittard werd het dankzij een penalty 0-1.

Lees meer »

Fortuna hard onderuit bij FC Utrecht

27345

Fortuna Sittard heeft een flink pak slaag gekregen van FC Utrecht. In de Galgenwaard kon Fortuna niet scoren en werd het 6-0.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019