SPORT

Versterking op het middenveld voor Fortuna

26865

Fortuna Sittard heeft met de Zweed Tesfaldet Tekie een contract voor twee seizoenen afgesloten. De centrale middenvelder is daarmee de 14e aanwinst voor de Sittardenaren dit seizoen.

Lees meer »

Topscoorder Fortuna nog niet fit

26861

Vitalie Damascan kan voorlopig nog niet meespelen met Fortuna Sittard. De topscoorder van de club viel tijdens het duel tegen Heerenveen geblesseerd uit.

Lees meer »

24e STAPloop in Brunssum

26843

Op zaterdag 21 september wordt in Brunssum een nieuwe editie van de STAPloop gehouden. Dat is een cross voor hardlopers op de Brunssummerheide. 

Lees meer »

50e wielerrit Ettelbruck-Amstenrade

26848

Als helden werden ze zaterdag feestelijk onthaald in Amstenrade. De meer dan honderd deelnemers van de 50e editie van de wielerrit Ettelbrück-Amstenrade.

Lees meer »

Roda JC is Top Oss makkelijk de baas

 

26849

Roda JC heeft zondag in eigen huis de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen. Tegen Top Oss werd het 2-1. En dat was een magere afspiegeling van de kansen die Roda kreeg.

Lees meer »

Topoverleg bij Roda JC over De la Vega

26846 Onlangs heeft er een topoverleg plaatsgevonden tussen Roda-topman Hessel Meijer, voormalig clubeigenaar Frits Schrouff en zijn vaste adviseur Huub Mullenders. Aanleiding zijn de aantijgingen aan het adres van beoogd grootaandeelhouder van Roda JC Mauricio García de la Vega.

Lees meer »

De Jong: Ondanks slechte start toch positief

26839

Trainer Jean-Paul de Jong van Roda is tevreden over de balans in de selectie. Wel ziet hij nog wat hindernissen centraal achterin. Dat laat hij vrijdag weten via de website van de club.

Lees meer »

Eric van der Luer definitief weg bij Roda

26822

Eric van der Luer gaat definitief weg bij Roda JC. Hij krijgt een vertrekregeling, zo heeft de club woensdagavond bekend gemaakt.

Lees meer »

Fernandes naar Fortuna Sittard

26795

Op de slotdag van de transferperiode heeft Fortuna Sittard nog een grote slag weten te slaan. Leandro Fernandes wordt op huurbasis overgenomen van Juventus.

Lees meer »

Hellenbrand komt 1,8 punt tekort voor finale

26793

Sportschutter Peter Hellenbrand heeft tijdens de WorldCup in Rio de Janeiro de finale net niet weten te bereiken. Hij wist vrijdag uiteindelijk een 17e plaats te behalen op de discipline 10 meter luchtgeweer.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019