SPORT

Vragen over leegstaand sportcomplex

26135

De VVD-fractie in de gemeenteraad van Beekdaelen heeft vragen gesteld over de sportaccommodatie in Doenrade. Deze staat sinds de fusie van de voetbalclubs van Doenrade en Merkelbeek leeg.

Lees meer »

Technische functie José María Fernández Rubio bij Roda

26119

De Spanjaard José Maria Fernández Rubio is per direct aan de slag gegaan in een technische functie bij Roda JC. Dat meldt hij zelf op zijn LinkedIn-pagina en wordt bevestigd door Roda tegenover ZO-NWS.

Lees meer »

Jean-Paul de Jong nieuwe trainer Roda

26113

Jean-Paul de Jong wordt de nieuwe hoofdtrainer bij Roda JC. Hij tekent een contract voor één seizoen.

Lees meer »

Mexicaan wil koempelmentaliteit terug

26085

Donderdag was de nieuwe eigenaar van Roda JC, de Mexicaan Mauricio Carcia de la Vega, in het Parkstad Limburg Stadion. Hij had eerder al aangegeven dat hij binnenkort naar Kerkrade zou komen om kennis te maken met de club.

Lees meer »

2.000 Roda-fans op de foto

26059 2.000 fans van Roda JC vierden dinsdagavond een feestje omdat hun club van de ondergang is gered. Platform Roda JC had in de dagen daarvoor al iedereen opgeroepen om in het stadion gezamenlijk op de foto te gaan.

Lees meer »

Deal rond: Mexicaanse miljonair stapt in Roda JC

26051

Frits Schrouff heeft een akkoord bereikt met een Mexicaanse miljonair die 79,8 procent van de aandelen van de noodlijdende Kerkraadse club overneemt. Het contract is vanmiddag getekend.

Lees meer »

Damesteam Amstenrade wint KNVB-beker

26037

Het damesteam van VV Amstenrade heeft de KNVB-bekerfinale gewonnen. De dames uit Amstenrade versloegen zondag in Ospel Vitesse '08 uit Gennep.

Lees meer »

Paulissen vertrekt naar Cambuur

26020

Mitchel Paulissen speelt het komende seizoen bij SC Cambuur Leeuwarden. De middenvelder heeft bij de Friese club een contract getekend voor twee jaar.

Lees meer »

Roda JC: eerst begrotingstekort afdekken, dan verder praten

26007

Bij het noodlijdende Roda JC worden op de achtergrond op dit moment in het diepste geheim eerst onderhandelingen gevoerd met partijen om het begrotingstekort van de club op korte termijn af te dekken. Mede omdat dit meer tijd kost heeft eigenaar Frits Schrouff de aandeelhoudersvergadering uitgesteld naar eind volgende week.

Lees meer »

11-jarige Brunssumse naar Real Madrid

26006

De 11-jarige Chelsea Bouwheer uit Brunssum mag spelen in het stadion van Real Madrid. Zij werd geselecteerd tijdens de onlangs gehouden Real Madrid clinic in Nederland.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019