MEER NIEUWS

Bijna 9.000 euro schade jaarwisseling Brunssum

27972

Ondanks daling toch nog 8.800 euro schade in Brunssum tijdens de jaarwisseling. In eerdere jaren lag de kostenpost rond de 15.000 euro. Vanaf het tijdstip dat vuurwerk verkocht mocht worden moesten prullenbakken putdeksels en een verkeersbord het ontgelden.

Lees meer »

Grootschalig bomenplan van de provincie van start

27969

Het één miljoen bomenplan van de Provincie is dinsdag van start gegaan. Doel van het plan is om tot 2023 één miljoen bomen te planten. De provincie heeft hiervoor voorlopig een subsidiepot vrijgemaakt van 1 miljoen euro.

Lees meer »

Meepraten over toekomst BMV De Henkhof

27968

Hoe gaat de toekomst uitzien van BMV De Henkhof in Merkelbeek? Dat is de vraag die in de brainstormsessie Dorpslab centraal staat.

Lees meer »

Tegen vangrail bij uitwijkmanoeuvre

27966

Een 25-jarige automobilist uit Gangelt heeft maandag moeten uitwijken voor een Nederlandse auto. Hierbij kwam de man uit Gangelt tegen de vangrail terecht.

Lees meer »

Cursussen en open dag Seniorweb

27963

Seniorweb Brunssum start volgende maand met nieuwe cursussen. De cursussen voor ouderen gaan allang niet meer alleen over computers. Ook tablets, besturingssystemen en fotobewerking komen aan bod.

Lees meer »

Ook uitstoot meten van Awacs

27956 Als het aan de Awacs-commissie en wethouder Jeanette Quadvlieg van Beekdaelen ligt wordt binnenkort niet alleen het geluid van de AWACS gemeten. Ook de luchtvervuiling van de verkenningstoestellen moet in beeld gebracht worden. Lees meer »

Brunssumer krijgt hoofdrol in musical

27955 Javan Hoen is het komende theaterseizoen te zien en te beluisteren in de musical Saturday Night Fever. Hij gaat de rol van Tony Manero spelen. Lees meer »

Wethouder John Essers gaat voorlezen

27954 Wethouder John Essers gaat woensdag 22 januari voorlezen tijdens het voorleesontbijt. Van 9.30 uur tot 10.30 is de wethouder te vinden in de bibliotheek in Amstenrade. Lees meer »

Voorstel voor fietspad tussen Doenrade en Merkelbeek

27953 Als het aan D66 Beekdaelen ligt komt er een fietspad tussen Doenrade en Merkelbeek. De oppositiepartij vindt dat de weg te gevaarlijk is voor met name schoolgaande jeugd. Lees meer »

ParkCity Live in recordtempo uitverkocht

27951

Wie een kaartje wil kopen voor ParkCity Live komt bedrogen uit. Binnen een half uur waren zaterdag online alle tickets uitverkocht. 

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019