MEER NIEUWS

Schimmert transportbedrijf overgenomen

25658

Transportbedrijf Claessens uit Schimmert wordt overgenomen door Vos Transport BV. Claessens werd onlangs door de rechtbank failliet verklaard.

Lees meer »

Laatste editie van Romboutsgala

25657

Bij de Brikke Oave in Brunssum is donderdag het Romboutsgala. Voor allerlaatste keer staan de chique uitgedoste scholieren op de rode loper.

Lees meer »

Speeltuinen weer open

25656 Dit Paasweekend openen de meeste speeltuinen hun poorten voor een nieuw seizoen. Vrijwilligers hebben de afgelopen tijd weer hard gewerkt om alle speeltoestellen na de winterpauze klaar te maken voor de spelende kinderen. 

Lees meer »

Europees distributiecentrum Stelrad

25654

Caradon Stelrad uit Nuth gaat fors uitbreiden met een Europees distributiecentrum in Heerlen. Het nieuwe distributiecentrum komt te liggen op bedrijventerein Avantis.

Lees meer »

16-jarige Britt Ritzen jongste schutterskoning

25649

Britt Ritzen is met 16 jaar de jongste schutterskoning van Limburg. Zij werd onlangs de nieuwe koning bij schutterij St. Michaël uit Doenrade. Waarschijnlijk is ze zelfs de jongste vrouwelijke schutterskoning ooit in Limburg.

Lees meer »

Brand bij restaurant in Minder-Gangelt

25650

In Gangelt heeft dinsdagmiddag brand gewoed in de keuken van hotel-restaurant Brommler Mühle. Bij aankomst sloegen de vlammen al uit het dak van een aanbouw.

Lees meer »

Archeologische vondsten op bedrijventerrein

25646

Op het te ontwikkelen bedrijventerrein Rode Beek zijn meerdere bijzondere archeologische vondsten gedaan. Op het terrein op de grens van Schinveld en Brunssum werden onder andere restanten uit de ijzertijd gevonden.

Lees meer »

Geslaagde voorstellingen toneelvereniging Puth

25645

Toneelvereniging Voor 't Voetlicht uit Puth kan terugkijken op enkele geslaagde voorstellingen van de klucht 3x2 = 6 teveel. Het toneelstuk is een bewerking van de Engelse uitvoering Move over Mrs. Markham van Cooney en Chapman.

 

Lees meer »

Lente in OERRR

25642

Ook tijdens de mei-vakantie is er weer van alles te beleven op de Brunssummerheide. Met het mooie weer komt ook het leven in de poelen en vennen van de Brunssummerheide op gang.

Lees meer »

Zonnige Pasen verwacht

25641

Met Pasen wordt het goed vertoeven zeggen de meteorologen van Meteo Limburg. De zon zal veelvuldig te zien zijn.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019