MEER NIEUWS

Beweeglessen voor jongeren

27139

Na de herfstvakantie starten beweeglessen voor kinderen in de Oirsprong in Oirsbeek. De lessen maken deel uit van de pilot Wilde Waaghalzen.

Lees meer »

Diamanten bruidspaar Deenen-Koops

27136

Het echtpaar Henk en Dieny van Deenen-Koops uit Brunssum vierde woensdag hun 60e trouwdag. Waarnemend burgemeester Gerd Leers bezocht het diamanten bruidspaar in hun woning aan Thalesstraat.

Lees meer »

Hennepplantage gevonden in Hoensbroek

27133

De politie heeft in een woning in Hoensbroek een hennepplantage gevonden. Dat meldt een wijkagent via Instagram.

Lees meer »

Celstraf geëist voor witwassen bitcoins

27132

Tegen een 53-jarige man uit Heerlen is 3 jaar cel geëist wegens witwassen. De 61-jarige partner van de man hoorde een werkstraf van 240 uur tegen zich eisen. Lees meer »

Eerste raadsvergadering Eric Geurts

27131 In Beekdaelen is dinsdag de eerste raadsvergadering onder leiding van de nieuwe burgemeester Eric Geurts gehouden. Lees meer »

Reünie Curver-medewerkers

27130

In gemeenschapshuis Concordia is op zaterdag 9 november een reünie van oud Curver medewerkers. Het is bedoeld voor alle oud-medewerkers en hun partners en begint om 14.00 uur.

Lees meer »

Verdachte schietpartij Heerlen opgepakt in Frankrijk

27129 Een 31-jarige verdachte van een schietpartij in Heerlen is opgepakt in Frankrijk. Lees meer »

Vijf arrestaties bij grote drugsactie in Parkstad

27128

De politie heeft dinsdag vijf personen aangehouden tijdens een grote drugsactie in Parkstad. 

Lees meer »

Hennep actiedag in regio Parkstad

27126

De politie is dinsdagochtend vijf woningen en bedrijfspanden in de regio Parkstad binnengevallen. Dat is in het kader van een hennep actiedag.

Lees meer »

700 uitzendkrachten weg bij NedCar

27125

Autofabriek VDL NedCar gaat zevenhonderd banen afbouwen. Dat komt omdat de vraag naar auto's fors is gekelderd bij moederbedrijf BMW.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019