MEER NIEUWS

Wilhelminaberg Landgraaf afgesloten om vele recreanten

28787

De Veiligheidsregio Zuid-Limburg heeft de Wilhelminaberg in Landgraaf vanaf zondagochtend afgesloten voor publiek. De reden is dat er teveel mensen in het gebied rondliepen.

Lees meer »

BloteVoetenPark blijft gesloten

28783

Het BloteVoetenPark in Brunssum blijft vooralsnog tot nader order gesloten. Dat heeft de kersverse burgemeester Wilma van der Rijt bekendgemaakt.

Lees meer »

Man met mes in gezicht gestoken in Brunssum-Noord

28781

In Brunssum-Noord is zaterdag een man met een mes in zijn gezicht gestoken. Dat meldt wijkagent Wim Heidendael. 

Lees meer »

Vijf bewoners met 'coronagerelateerde klachten' overleden in 't Brook

28779

Binnen zorgcentrum ’t Brook in Voerendaal zijn in de afgelopen dagen vijf bewoners met coronagerelateerde klachten overleden. Dat zegt een woordvoerster van Cicero Zorggroep tegen ZO-NWS. 

Lees meer »

Beloning voor gouden tip brand pallethandel Bastin

28778

Het bureau dat onderzoek doet naar de grote brand bij pallethandel Bastin in Brunssum looft een beloning uit. De hoogte van het bedrag is echter niet bekendgemaakt.

Lees meer »

Tieners opgepakt voor afpersen meisje

28776

De politie in Landgraaf heeft vrijdag drie jongeren opgepakt omdat ze een 17-jarig meisje zouden hebben afgeperst. Dat meldt wijkagent Wim Heidendael op sociale media. 

Lees meer »

RIVM: 'Aantal ziekenhuisopnames lijkt minder snel toe te nemen'

28769

Het aantal besmettingen met het coronavirus in Limburg is sinds vrijdag met 127 personen gestegen.

Lees meer »

Eén gewonde bij auto-ongeluk op Bergseweg

28768

Bij een aanrijding tussen twee auto’s is in Voerendaal zaterdag zeker één persoon gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde zaterdag rond het middaguur op de Bergseweg.

Lees meer »

Verzoek om extra raadsvergadering Voerendaal

28766

De raadsfracties AGB, Voerendaal Actief en de VVD in die gemeente hebben het college verzocht een extra raadsvergadering op korte termijn te beleggen. 

Lees meer »

Broer vermoorde Bobo Jalloh uit Landgraaf gehoord in Engeland

28762

De broer van de in Landgraaf in mei 2017 vermoorde Bobo Jalloh (foto) is in Engeland door de recherche gehoord. Dat blijkt uit informatie waar ZO-NWS over beschikt.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019