MEER NIEUWS

Bodemvervuiling nog niet onder controle

26630

Op zeker 21 locaties in Limburg moet nog hard gewerkt worden om de risico's van bodemvervuiling aan te pakken. In totaal werden in Limburg 66 gevallen onderzocht.

Lees meer »

Banen verdwijnen door digitale nota's

26631

Door het invoeren van digitale nota's gaan bij zorgverzekeraar CZ bijna 100 banen verdwijnen. De banen verdwijnen op de hoofdlocaties in Sittard, Tilburg en Goes.

Lees meer »

Vlaaien bakdag in Brunssum

26632 De 'Bakgroep van het Bakkes' organiseert  op zondag 18 augustus een bakdag met als thema ‘We gaan weer aan het werk'.

Lees meer »

Onderweg in peperdure gestolen Audi

26629

Twee jonge Heerlenaren zijn vorige week aan de kant gezet in een gestolen Audi RS4. De mannen in de leeftijd van 21 en 22 jaar trokken de aandacht van de politie door met hoge snelheid over de A73 te rijden.

Lees meer »

Benefietavond dierenvoedselbank

26626

De Stichting Dierenvoeselbank Parkstad en Omstreken (DVB PEO) organiseert op werelddierendag een benefietavond. Doel is om fondsen te werven waarmee de stichting hun werk kan voortzetten.

Lees meer »

Vrijwilligersprijs PAK naar Stichting War Cemetery

26625

De Stichting War Cemetery uit Brunssum krijgt dit jaar de Paul van Betuw Vrijwilligersprijs. In het jaar dat Brunssum viert dat de gemeente 75 jaar geleden bevrijdt is, mag ook deze stichting in het zonnetje gezet worden.

Lees meer »

Geluidswal langs Buitenring in brand

26624

De brandweer is maandag uitgerukt voor een brand langs de Buitenring Parkstad Limburg. In Landgraaf had één van de geluidswallen vlam gevat.

Lees meer »

Evers wordt buitengewoon ambtenaar

26623

Hoewel Henk Evers geen burgemeester meer is van Nederweert blijft de gepensioneerde burgervader toch nog actief voor de gemeente. 

Lees meer »

Mariakapel in Schinnen bestaat 80 jaar

26622

De Mariakapel achter de Dionysiuskerk in Schinnen bestaat 80 jaar. Op 9 september wordt dit jubileum gevierd met een speciale eucharistieviering bij de kapel.

Lees meer »

Herdenking Lancastercrew tijdens bevrijdingsfeesten

26123 De jaarlijkse herdenking bij het Lancaster monument in Schinveld is dit jaar op zondag 22 september. De herdenking werd eerder dit jaar eenmalig naar deze datum verschoven vanwege de bevrijdingsfeesten in Limburg.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019