MEER NIEUWS

File op A76 door pechgeval

25028

Een automobilist met pech heeft dinsdag voor de nodige verkeershinder gezorgd. Het voertuig kwam dinsdagmiddag ongewenst tot stilstand op de A76 tussen knooppunt ten Esschen en Schinen.

Lees meer »

Aangifte voor lekken in sollicitatieprocedure

25038

Gelderland heeft aangifte gedaan wegens het lekken van vertrouwelijke informatie. De naam van waarnemend burgemeester Emile Roemer van Heerlen was uitgelekt in de sollicitatieprocedure voor de nieuwe Commissaris van de Koning voor de provincie Gelderland.

Lees meer »

Aantal faillissementen in Limburg toegenomen

25032 Het aantal faillissementen is in Limburg de afgelopen maand toegenomen. In januari gingen 31 bedrijven over de kop; in december waren dat er nog 24, blijkt uit cijfers van het CBS.

Lees meer »

Vragen over graffiti en zwerfvuil langs Buitenring

25034 De VVD in het Limburgs parlement hekelt de graffiti en het zwerfvuil langs de Buitenring. Op talrijke plekken zijn de glasplaten van de geluidsschermen inmiddels bespoten met graffiti.

Lees meer »

Diamanten bruidspaar Van Leersum-Boorsma

25031

In Brunssum vierden Enno en Mellie van Leersum-Boorsma hun diamanten huwelijk. Zij werden daarom verrast met een bezoek van waarnemend burgemeester Gerd Leers.

Lees meer »

Hennepplantages in buitengebied

25025

In Klimmen en Wijnandsrade zijn twee hennepplantages gevonden. De politie viel dinsdag binnen bij twee panden in het buitengebied.

Lees meer »

Watercafé in basisschool De Verrekijker

25026

Basisschool De Verrekijker in Amstenrade heeft sinds dinsdag een watercafé. Doel is om ervoor te zorgen dat leerlingen meer water gaan drinken. 

Lees meer »

Automobilisten op de vuist

25024

Twee automobilisten hebben het in de Duitse grensplaats Gangelt met elkaar aan de stok gekregen. De politie moest eraan te pas komen om de vechtersbazen tot bedaren te krijgen. 

Lees meer »

Commaxx neemt Hesdo over

25023

Electronicaproducent Commaxx uit Nuth heeft Hesdo BV en Hesdo BVBA overgenomen. Het bedrijf op industriegebied De Horsel maakt onder andere televisies, speakers, radio's en andere consumentenelectronica. 

Lees meer »

Rötsjer Carnavalsconcert in Wijnandsrade

25022

In Wijnandsrade wordt komende zondag het Rötsjer Carnavalsconcert gehouden. De organisatie is in handen van Fanfare Sint Caecilia.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019