MEER NIEUWS

Politie geeft beelden vrij van gewelddadige straatroof

26109

Met hulp van camerabeelden probeert de politie een gewelddadige straatroof in Heerlen op te lossen. Op donderdag 16 mei werd een vrouw op de Vorstenstraat in die plaats overvallen.

Lees meer »

College en raad dichten gat van 400.000 euro

26108

Ook in de Parkstad gemeente Voerendaal moet de broekriem strakker worden aangetrokken. Onlangs werd bekend dat de gemeente een tekort in de begroting had van 400.000 euro.

Lees meer »

Bijna 30.000 afgedankte apparaten ingezameld

26107

Kinderen van 11 basisscholen in Zuid-Limburg hebben tijdens de E-waste Race Zuid-Limburg bijna 30.000 afgedankte elektrische apparaten ingezameld. Ook basisschool De Boemerang uit Brunssum nam deel aan de actie.

Lees meer »

Logo nieuwe voetbalclub onthuld

26105

De nieuwe voetbalclub Woander Forest, een fusie van RKDFC Merkelbeek en RKVV Doenrade, heeft haar logo onthuld. Wethouder John Essers van de Gemeente Beekdaelen had de eer om het logo zaterdag openbaar te maken.

Lees meer »

Facebookpagina CDA Beekdaelen gehackt

26104

De Facebookpagina van het CDA Beekdaelen is gehackt. De politieke partij heeft daarvan aangifte gedaan bij de politie.

Lees meer »

Overval op woning in Heerlen

26103

In Heerlen is maandagavond een overval gepleegd op de bewoners van een woning aan de Unescostraat. Dat gebeurde rond 22.15 uur, meldt de politie.

Lees meer »

Inbraak in woning Gangelt

26102

In Gangelt, vlak over de grens bij Schinveld, is ingebroken in een woning aan de Bahnhofstraße. De inbraak werd zaterdagochtend ontdekt.

Lees meer »

Visvijver Wijnandsrade opgeknapt

26100

Na een grondige renovatie is zaterdag de vijver in Wijnandsrade officieel geopend. Wethouder Jeannette Quadvlieg-van Dam verrichtte de openingshandeling.

Lees meer »

Achter de kerk in Schinnen op de schop

26098

Achter de kerk in Schinnen is vanaf volgende week enige tijd gesloten. De gemeente gaat de weg reconstrueren.

Lees meer »

Bronzen beeld voor Pinkpop-baas

26097

Vlak voor de start van de 50e editie van Pinkpop heeft Jan Smeets een bronzen beeld gekregen. Het beeld is een cadeau van de gemeente Landgraaf aan de Pinkpop-baas.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019