MEER NIEUWS

Twee awards voor camping de Botkoel

24737 Camping de Botkoel is wederom in de prijzen gevallen bij de Zoover Awards. De camping in Puth wist dit jaar zelfs twee gouden awards in de wacht weten te slepen. Vorig jaar behaalde de camping ook al een gouden award.

Lees meer »

Gele Hesjes demonstrant in de boeien geslagen

24736 De politie heeft in Heerlen een demonstrant van de Gele Hesjes-beweging opgepakt. De 37-jarige man kreeg het woensdagavond aan de stok met een politieagent. Lees meer »

Piet Jaegers bij Kunstenaars in Beeld

24734 Pieter Jaegers is te gast in de nieuwe aflevering van Kunstenaars in Beeld. Deze aflevering is vanaf zaterdag te zien via de diverse kanalen van ZO-NWS. Lees meer »

Tiener met mes bedreigd

24730 In Kerkrade is een 15-jarige jongen met een mes bedreigd. Dat gebeurde donderdag in de fietstunnel op de Kerkradersteenweg. Lees meer »

Wandeling en workshops ecoleren

16644 Januari is een drukke maand voor het Clemensdomein, dat gelegen is op de grens van Brunssum en Merkelbeek. Als eerste is er aanstaande zondag een erwtensoepwandeling. Lees meer »

Bonte avond en prinsenproclamatie

16994 Ouderencarnavalsvereniging De Uule uit Schinveld organiseert op donderdag 24 januari hun jaarlijkse bonte avond. Vanaf 19.30 uur kunnen bezoekers in feestzaal Meetpoint genieten van een gevarieerd programma. Lees meer »

Clubicoon Ger Senden per 1 maart officieel ontslagen bij Roda

24729

Clubicoon Ger Senden is per 1 maart ontslagen bij Roda JC. De Kerkraadse club heeft van het UWV toestemming gekregen voor de benodigde ontslagvergunning, bevestigt de voormalig teammanager en oud-speler tegenover ZO-NWS.

Lees meer »

Omgekomen mijnwerkers ON II herdacht

24728 In Schaesberg worden tijdens een koempelmis de 61 verongelukte koempels van de mijn Oranje-Nassau II herdacht. De H. Mis op zondag 20 januari is in de kerk van Petrus en Paulus. Lees meer »

Brunssum zoekt stemmentellers

24726 De gemeente Brunssum is op zoek naar stemmentellers. De tellers zijn nodig voor de verkiezingen op woensdag 20 maart voor de provinciale verkiezingen en het waterschap. Lees meer »

Fietsendief ontkomt aan politie

24725 Een man heeft afgelopen zondag onder de ogen van een politiepatrouille een fiets gestolen. De tweewieler stond geparkeerd bij de supermarkten aan de Hoofdstraat in Landgraaf. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019