Plannen voor opknapbeurt Markt Nuth klaar

Binnenkort presenteert de gemeente Beekdaelen de plannen voor de Markt in Nuth. Dat gebeurd op woensdag 26 juni tijdens een inloopbijeenkomst. 

Geïnteresseerden kunnen van 16.30 tot 19.30 uur de plannen bekijken in het Cultureel Trefcentrum aan de Wilhelminastraat in Nuth. De voormalige gemeente Nuth was al langer bezig met het opknappen van marktpleinen in de gemeente. Zo werd vorig jaar het plein in Hulsberg vernieuwd.

De Markt in Nuth is al jaren een doorn in het oog van bewoners en de omliggende winkeliers. De gemeente Nuth besloot het project door te schuiven tot na de fusie. Naar aanleiding van bijeenkomsten waarbij ook bewoners hun wensen kenbaar konden maken, zijn de huidige plannen ontwikkeld.

De gemeenteraad moet nog instemmen met de definitieve plannen. Wanneer de werkzaamheden aan de Markt in Nuth precies van start gaan is nog niet bekend.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

┬ę ZO-NWS   2019