Nu ook spelfout op plaatsnaamborden Beekdaelen

Opnieuw een extra tegenslag bij het vervangen van de plaatsnaamborden in Beekdaelen. Naast de nodige vertraging is er ook nog een spelfout op de borden ontdekt.

Een bewoner van de dorpskern Wijnandsrade ontdekte dat er een N teveel stond in de dialectnaam. Op de borden staat Wienensrao in plaats van Wienesrao. Het blijkt dat de fout is ontstaan bij de maker van de borden.

In een reactie aan dagblad De Limburger laat de gemeente weten dat de producent de borden op zijn kosten gaat vervangen. Dat gaat de komende weken gebeuren.

Eerder moest de gemeenteraad extra budget bijramen voor de borden. Dat was noodzakelijk omdat niet alle oude borden hergebruikt konden worden omdat deze simpelweg te klein waren. Daarnaast was al een aantal borden verdwenen, Vermoedelijk als aandenken aan de oude gemeente.

Al met al zijn ruim een jaar na de start van de fusiegemeente nog steeds niet alle plaatsnaamborden vervangen. 

 

Weerfoto januari

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019