Rozencompliment voor Gehandicapten Sport

Het negende Rozencompliment van de PvdA Brunssum gaat naar de Brunssumse Gehandicapten Sport. Al meer dan een halve eeuw kunnen deelnemers met een beperking terecht bij de vereniging.

Harry Fransen en vrouw Elly zijn de organisators en trainers van dit bijzondere initiatief. Samen met enkele vrijwilligers zorgen zij er iedere donderdagavond voor dat gehandicapten ondanks hun beperking tafeltennis kunnen spelen.

Met het Rozencompliment laat de politieke partij zien hoe zij de inzet van de vrijwiligers en de organisatoren waardeert. Voorzitter Servie Broers en fractievoorzitter en bestuurslid Vera Braam bezochten de vereniging om het eerste Rozencompliment van dit jaar te overhandigen.

27996 foto © ZO-NWS | Foto's Brunssum

Weerfoto januari