Feestelijke opening basisschool Bingelrade

Vrijdag wordt basisschool De Zeveneik in Bingelrade officieel geopend. Jong en oud worden dan getrakteerd op activiteiten die door de leerlingen zelf worden uitgevoerd.

Tussen 14.45 en 16.30 uur is de school geopend om ouders, grootouders en bekenden kennis te laten maken met de verbouwde school en peuterspeelzaal. Ook werd het aantal lokalen uitgebreid vanwege de fusie met de school van Jabeek.

De naam De Zeveneik is afkomstig uit het prentenboek de 7 eigenschappen van Happy Kids. Ook volgt de school een uniek concept binnen Beekdaelen waarbij het initiatief van leerlingen centraal staat. Ook plannen, samenwerken en luisteren zijn daarin belangrijk. Daarnaast is sinds kort ook peuterspeelzaal Pieepelke ondergebracht in complex aan de Dorpsstraat in Bingelrade.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019