Meer duidelijkheid over invulling Royal

Als het aan de gemeenteraad van Heerlen ligt moet er meer duidelijkheid komen over de plannen met de voormalige Royal bioscoop. Volgens de fracties is het huidige plan om er vanaf 1 oktober een filmhuis van te maken, te ruim.

Overigens zijn volgens dagblad De Limburger de meeste politieke partijen blij dat het monumentale pand een invulling krijgt. De gemeente kocht het pand tien jaar geleden om verdere verloedering tegen te gaan. Een decenium later laat de herontwikkeling van het pand aan de rand van het winkelcentrum nog op zich wachten.

De initiatieven die er nu liggen zijn een stap in de goede richting, al willen de raadsfracties graag een betere uitwerking van de activiteiten. Ook moet duidelijk in kaart worden gebracht welke risico's de gemeente Heerlen loopt als eigenaar van het gebouw.

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019