Laatste nieuws

TV-serie Buitenring: vooruitblik op werk in 2019

TV-serie Buitenring: vooruitblik op werk in 2019

Begin oktober werden twee nieuwe delen van de Buitenring in gebruik genomen door het verkeer. En sinds een paar weken rijden de auto's ook over het stuk van Nuth naar Brunssum Noord. Lees meer »

Hoger beroep stakingsverbod nog niet behandeld

Hoger beroep stakingsverbod nog niet behandeld

Het hoger beroep om ook bij VDL Nedcar te mogen staken wordt voorlopig niet behandeld. De vakbonden hadden gevraagd of de kwestie met spoed behandeld kon worden. Lees meer »

Chauffeur uit Landgraaf verhoord en vrijgelaten

Chauffeur uit Landgraaf verhoord en vrijgelaten

Justitie in België heeft de vrachtwagenchauffeur uit Landgraaf die op de snelweg bij Visé een actievoerder doodreed verhoord en daarna vrijgelaten. Lees meer »

Benzinedief vlucht in onderbroek snelweg over

Benzinedief vlucht in onderbroek snelweg over

Een 33-jarige man uit Heerlen is, achtervolgd door de politie, in zijn onderbroek de stadsautoweg over gestoken. De vluchtpoging duurde niet lang, want aan de overzijde van de weg werd hij ingerekend. Lees meer »

Vludoc kent een goede start 2019

24777 Voor volleybalvereniging Vludoc uit Nuth is het nieuwe jaar goed begonnen. De Vludoc-meisjes B lieten onlangs in Stramproy een superwedstrijd zien. Lees meer »

Mercedes busjes gestolen in grensregio

24776 In de Duitse grensgemeente Gangelt zijn weer twee Mercedes Sprinters gestolen. Autodieven hebben het in de grensregio al geruime tijd voorzien op dit merk en type bestelbus. Lees meer »

RvS: lagere boete voor L1

24775 De boete die L1 heeft gekregen voor het overtreden van de Mediawet is verlaagd naar 185.000 euro. Dat heeft de Raad van State woensdag bepaald. Lees meer »

Ook in de winter hockeytrainingen in Nuth

24774 Hockeyclub Nuth kan, zolang er geen sneeuw ligt en de mat niet bevroren is, ook in de winter gebruik maken van de velden aan de Eijkenderweg. Daarom organiseert de vereniging de zogeheten hockywintermutstrainingen. Lees meer »

TV-serie Buitenring: vooruitblik op werk in 2019

24768

Begin oktober werden twee nieuwe delen van de Buitenring in gebruik genomen door het verkeer. En sinds een paar weken rijden de auto's ook over het stuk van Nuth naar Brunssum Noord.

Lees meer »

Meer bedrijven failliet in Zuid-Limburg

24773 Het aantal faillissementen is in Zuid-Limburg het afgelopen jaar iets gestegen. In 2017 gingen 99 bedrijven over de kop, in 2018 waren dat er 111.

Lees meer »

Hoger beroep stakingsverbod nog niet behandeld

24771 Het hoger beroep om ook bij VDL Nedcar te mogen staken wordt voorlopig niet behandeld. De vakbonden hadden gevraagd of de kwestie met spoed behandeld kon worden. Lees meer »

Twee mannen aangehouden bij hennepplantage

24770 In een pand aan de Streeperstraat in Schaesberg is een hennepplantage gevonden. Tijdens de inval waren twee Albanese mannen in het pand aanwezig. Ze zijn aangehouden. Lees meer »

Wasmachine vat vlam in wasserij

24769 In Kerkrade heeft woensdagochtend een brand gewoed in een wasserij. De brandweer kreeg rond 5.00 uur een melding van een brand in het pand aan het Euregiopark. Lees meer »

Benzinedief vlucht in onderbroek snelweg over

24767

Een 33-jarige man uit Heerlen is, achtervolgd door de politie, in zijn onderbroek de stadsautoweg over gestoken. De vluchtpoging duurde niet lang, want aan de overzijde van de weg werd hij ingerekend.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019