Laatste nieuws

Forse uitbreiding voor basisschool

Forse uitbreiding voor basisschool

De basisschool St. Jozef in Merkelbeek gaat fors uitbreiden. Er worden maar liefst drie nieuwe klaslokalen aan de school in BMV De Henkhof in Merkelbeek toegevoegd. Lees meer »

Miljoenen voor opknappen Brunssumse wijk

Miljoenen voor opknappen Brunssumse wijk

Woningcorporatie Weller heeft grote plannen voor de Brunssumse wijk Egge en wil miljoenen investeren in de wijk. Lees meer »

Dode bij zwaar ongeluk in Gangelt

Dode bij zwaar ongeluk in Gangelt

In Gangelt is donderdagavond een zwaar verkeersongeluk gebeurd waar bij de bestuurder dat niet overleeft heeft. De 34-jarige man uit Gangelt reed tegen 17.15 uur over de K13 van Kreuzrath richting Gangelt. Lees meer »

Curator zoekt eigenaar The Lounge Group

Curator zoekt eigenaar The Lounge Group

De curator zet grote vraagtekens bij het faillissement van The Lounge Group in Heerlen. De loungebar zat sinds 2016 gevestigd aan het Pancratiusplein in Heerlen. In juli sprak de rechtbank het faillissement uit over het bedrijf. Lees meer »

Oud-Roda JC’er Michel Mommertz hoofd jeugdopleiding in Dubai

24806

Voormalig Roda JC-speler Michel Mommertz uit Kerkrade is aan de slag gegaan als hoofd jeugdopleidingen bij profclub Al Wasl Club in Dubai. Dat bevestigt hij tegenover ZO-NWS.

Lees meer »

Samuel Fitwi wint 55e Abdijcross

24805

De 55e editie van de Abdijcross is gewonnen door Samuel Fitwi. De Duitser legde de ruim 10 kilometer af in bijna 33 minuten. Hij liet Tarik Ahmed el Amri uit Saoedi Arabië 13 seconden achter zich.

Lees meer »

Fortuna flink onderuit bij hekkensluiter De Graafschap

24804

Een slechtere start van de tweede seizoenhelft had Fortuna Sittard zich niet kunnen bedenken. Bij hekkensluiter De Graafschap ging Fortuna zondag flink onderuit.

Lees meer »

ParkCity Live in recordtempo uitverkocht

24803

ParkCity Live in Heerlen was zaterdag binnen een half uur uitverkocht. Voorgaande jaren gingen de tickets ook in een mum van tijd over de toonbank.

Lees meer »

Bijna 10.000 downloads ZO-NWS app

24802

De ZO-NWS app voor smartphones en andere mobiele devices wint verder aan populariteit. De app stevent af op de 10.000 downloads.

Lees meer »

Gemeente legt orgelspel aan banden

24799 De gemeente Heerlen heeft maatregelen genomen tegen een draaiorgel in de binnenstad. Aanleiding zijn klachten van mensen. Lees meer »

Nationale tuinvogeltelling staat voor de deur

24796

De nationale Tuinvogeltelling staat weer voor de deur. Op 25, 26 en 27 januari gaan vrijwilligers de vogels tellen die in hun tuin voorkomen. Lees meer »

Oos Dörp over videoclub Videoom

24800 In een nieuwe aflevering van Oos Dörp gaat presentator Patrick Lambrichs op bezoek bij videoclub Videoom. De videoclub van de Oostelijke Mijnstreek is een ontmoetingspunt voor amateur videofilmers.

Lees meer »

Roda JC pakt punt bij Sparta

24801

Roda JC heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Sparta. In Rotterdam werd het vrijdagavond 2-2 dankzij Mario Engels en doelman Novakovic.

Lees meer »

Geschiedenis bij ZLSM

24793

Dat de stoomtreinen het verleden een belangrijke rol heeft gespeeld wordt duidelijk tijdens diverse activiteiten van de ZLSM. Als eerste staat op zondag 27 januari het station in Simpelveld in het teken van Grenzeloos Verleden. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019