Within Temptation neemt videoclip op in Schimmert

29558

Een deel van de nieuwe videoclip van Within Temptation is opgenomen in de Reus van Schimmert. Met de single Entertain You! gaat de Nederlandse symfonische-metalband een nieuwe richting op.

De clip staat sinds dinsdag op Youtube en is al bijna 100.000 keer bekeken.

Het watervat waar in het verleden nog 1 miljoen liter water in zat vormt de rode draad van de videoclip. Within Temptation is de meest succesvolle Nederlandse band in het buitenland. Door corona moesten ook zij hun tour noodgedwongen onderbreken. Zij besloten tijdens deze verplichte pauze een nieuwe single uit te brengen. 

De verbouwing van de voormalige watertoren in Schimmert tot een belevingscentrum met streekproducten is in volle gang. Volgens de nieuwe eigenaar kon het voormalige watervat met een kleine ingreep getransformeerd worden naar een ware arena.

Weerfoto mei

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019