Winters weer: Schuttersparkloop afgelast

De Schuttersparkloop die zaterdag in Brunssum gehouden zou worden is afgelast. De organisatie heeft daartoe besloten vanwege de winterse omstandigheden.

Vanwege de sneeuw is het parcours te gevaarlijk om de hardloopwedstrijd door te laten gaan. Ook zijn de weersvooruitzichten niet al te best.

De Schuttersparkloop is één van de drie voorbereidingswedstrijden voor de Parelloop. Lopers die aan alle drie de parklopen deelnemen worden opgenomen in het Parklopen klassement.

De organisatie kijkt of de Schuttersparkloop in april of mei alsnog gehouden kan worden, zodat het klassement afgerond kan worden.

Kijk voor meer informatie op www.parelloop.nl