Weer brand bij broodjeszaak Woonboulevard

20785 De brandweer is in de nacht van woensdag op donderdag uitgerukt naar de Heerlense Woonboulevard voor een brand in een broodjeszaak. Dat is de tweede brand in een boordjeszaak op de Woonboulevard in korte tijd.

De brand werd rond 4.00 uur ontdekt bij Coffee & More. De korte maar felle brand was snel onder controle. Hierdoor bleef de schade beperkt tot roet- en water schade in een deel van de zaak. Tevens sneuvelden er enkele ruiten als gevolg van de hitte. De lunchroom is voorlopig gesloten om de schade te herstellen.

Op Tweede Kerstdag was er ook al een brand op de Woonboulevard. Toen legde een felle brand het filiaal van broodjeszaak Bufkes in de as. 

Of de twee branden iets met elkaar te maken hebben wordt onderzocht. Ook moet nog duidelijk worden waardoor de brand ontstaan is.

 

20786 20787 foto © LOO-tv | Etienne Zegers

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019