Wederom vrijspraak voor bakken hamster

23486 Het gerechtshof in Den Bosch heeft een 26-jarige Heerlenaar vrijgesproken van brandstichting en het bakken van een hamster. Eerder werd de man ook al vrijgesproken door de rechtbank in Maastricht.

In december 2014 moest de brandweer uitrukken voor een brand in het appartement van de ex-vriendin van de man in Voerendaal. Tijdens het onderzoek werd in een oven de hamster van de vrouw gevonden. Volgens de vrouw kwam dit overeen met de bedreigingen die de man eerder telefonisch had gedaan.

Door de sterk wisselende verklaringen van de vrouw en uit onderzoek van de telefoongegevens bleek onvoldoende dat de Heerlenaar hiervoor verantwoordelijk was. Daarom eiste het Openbaar Ministerie al vrijspraak. Het gerechtshof volgde deze eis.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019