Wateroverlast leidt naar plantage

23810

De politie heeft op de Regentessestraat in Brunssum een hennepplantage aangetroffen. Bewoners van het appartementencomplex ontdekten afgelopen weekend water in hun woning.

Omdat er in het betreffende appartement niemand thuis was ging de politie naar binnen. In één van de slaapkamers werd een hennepplantage aangetroffen met zo'n 100 planten.

De wateroverlast was ontstaan omdat de watertank in de badkamer was overgelopen. Vermoedelijk was de bewoonster van het appartement vergeten de kraan dicht te draaien.

Waarschijnlijk is het niet de eerste keer dat de plantage zou worden geoogst. Volgens omwonenden wordt vanuit het complex bij verhuurder Weller al meer dan een jaar geklaagd over stankoverlast.

Het appartement zal waarschijnlijk conform het gevolgde Damoclesbeleid van de Gemeente Brunssum enkele maanden op slot gaan.

 

23807 23808 foto © LOO-tv

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019