Wandeling en workshops ecoleren

16644 Januari is een drukke maand voor het Clemensdomein, dat gelegen is op de grens van Brunssum en Merkelbeek. Als eerste is er aanstaande zondag een erwtensoepwandeling.

Om 11.30 uur vertrekt de wandeltocht vanaf het bezoekersgebouw. Na de wandeltocht door het Merkelbeekerbeekdal wacht een heerlijke kop erwtensoep.

De vrijwilligers van het Clemensdomein gaan ook twee workshops ecoleren geven. De workshops zijn bedoeld voor jongeren van 7 tot 15 jaar. Ecoleren is een 'eigenwijze' vorm van cultuur-, natuur-, en milieueducatie. Door in de eigen omgeving goed rond te kijken en te onderzoeken, ontdekken jongeren hoe mooi en waardevol die omgeving is. De workshops zijn op de woensdagen 16 en 23 januari en beginnen om 14.00 uur..

Voor meer informatie of aanmelden: [email protected] of kijk op de website: www.clemensdomein.nl

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019