Wandel-echtpaar viert diamanten huwelijk

26317

Herman en Maaike Elsenbroek-Barendregt uit Brunssum zijn 60 jaar getrouwd. Afgelopen zondag was de grote dag en woensdag werd daar nog eens bij stilgestaan met een bezoek van de burgemeester.

Herman (95) komt uit Den Haag. Hij heeft gewerkt als technisch laborant en was altijd bezig met techniek. Zijn grootste passie was lange afstanden lopen in binnen - en buitenland. Destijds reisde hij steeds van Spijkenisse naar Limburg om te gaan lopen. Hij liep drie keer het hele Pieterpad.

Maaike (86) zag het levenslicht in Spijkenisse. Ze heeft altijd gewerkt als verpleegkundige. Ze heeft ook veel samen gelopen met haar man en ze gingen vrijwel elk jaar op vakantie om te wandelen. Zo zijn ze bijvoorbeeld vier weken gaan wandelen in de Rocky Mountains. Nu vindt ze lezen en computerspelletjes doen leuk.

Herman en Maaike wonen nu 25 jaar in Brunssum Noord. Destijds wilden ze graag naar het midden van het land verhuizen maar vanwege de lange wachttijd op een woning werd het Brunssum. Ze hebben vier kinderen,16 kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

Kijk hier naar een fotoreportage van het bezoek aan Herman en Maaike Elsenbroek-Barendregt >>

 

26318 foto (c) ZO-NWS | Anja Timmers

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019