Vrede aan de slag bij BSV Limburg

BSV Limburgia in Brunssum heeft een nieuwe hoofdtrainer gevonden. Regillio Vrede, voormalig speler van Roda JC, gaat het komende seizoen het eerste team van de voetbalclub trainen.

Vrede kwam als speler voor diverse Nederlandse voetbalclubs in actie. Echter met Roda wist bij twee maal de KNVB beker te winnen en speelde hij ook enkele Europese wedstrijden tegen onder andere AC Milaan.

Na het beeindigen van de spelerscarriere heeft hij de nodige ervaring opgedaan als trainer. Nu gaat hij dus aan de slag in Brunssum waar de plek overneemt van René Eijer die trainer werd bij Fortuna.

Regillio Vrede gaat ook gasttrainingen geven aan de jeugdteams van BSV Limburgia.