Vragen over leegstaand sportcomplex

De VVD-fractie in de gemeenteraad van Beekdaelen heeft vragen gesteld over de sportaccommodatie in Doenrade. Deze staat sinds de fusie van de voetbalclubs van Doenrade en Merkelbeek leeg.

De liberalen vrezen verloedering en illegaal gebruik van het complex. De VVD-fractie wil weten wat er nu met het sportcomplex gaat gebeuren en of de gemeete eigenaar ervan is.

Eerder dit jaar fuseerden de voetbalclubs uit Merkelbeek en Doenrade. Beide clubs gaan verder onder de naam Woander Forest en maken gebruik van de sportvelden in Merkelbeek.

Het logo werd afgelopen weekend door wethouder John Essers onthuld. De naam verwijst naar het Waanderbos dat tussen de kernen van Merkelbeek, Doenrade en Bingelrade ligt.