Voorverkoop Pinkpop start zaterdag

25370

Zaterdag gaat om 10.00 uur de officiële kaartverkoop van Pinkpop van start. De 50e editie is op 8, 9 en 10 juni op Megaland in Landgraaf.

Het programma van de 50e editie van Pinkpop is voor het eerst in jaren helemaal rond. Dat liet Pinkpop-baas Jan Smeets woensdag weten tijdens de presentatie van het programma. 

 

Die jubileumeditie wordt geopend door Mt. Altas. De band uit Landgraaf en Heerlen is de winnaar van Nu of Nooit. De afsluiting is dit jaar in handen van Armin van Buuren. Deze mag vanwege het jubileum zelfs doorgaan tot 1.30 uur in plaats van middernacht. Omdat ook het programma van de zaterdag is uitgebreid gaan de campings zelfs al op vrijdag open.

Op het podium in Landgraaf staan ook enkele artiesten die in het verleden ook al eens optraden op Pinkpop. Speciaal voor Pinkpop is zelfs de band Krezip weer samen gekomen. Zij gaven woensdag al een voorproefje van wat de bezoekers te wachten staat. Enkele andere headliners zijn Momford & Sons, Fleetwood Mac, Bastille en Golden Earring.

De organisatie waarschuwt voor tickets die niet via Ticketmaster of de bekende voorverkoopadressen van Pinkpop zijn verkocht.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019