Voorverkoop buuttefestival van start

27659

Het traditionele Buuttefestival in Brunssum vindt plaats op 15 februari. Kaarten zijn op woensdag 18 december en zaterdag 21 december te koop.

Het festival wordt gehouden in de Brikke Oave aan het Lindeplein in Brunssum. Hier vindt ook de voorverkoop plaats. Wie kaarten voor het festival wil hebben kan op woensdag 18 december van 18.30 tot 20.30 uur terecht. Ook op zaterdag 21 december zijn van 14.00 tot 16.00 uur nog kaarten te koop.

De organisatie is als vanouds in handen van CV De Streupers. De buuttereedners Helga Cornelissen, Wielke Vinken en buuttekampioen Bas van Neer betreden de buut. Ook Trio Ongeplök en Clara Zoerbier zorgen ervoor dat de lachspieren niet stil komen te liggen.

Ook jongeren krijgen tijdens het festival de kans om het publiek aan het lachen te krijgen. In de buut stapt dan jeugdbuurtereedner Eva Dewaide.

Kijk voor meer informatie en de voorverkoop van kaarten op www.streupers.nl

 

weerfoto december

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019