Voorverkoop Brunssums Buuttefestival

20359 Het traditionele Buuttefestival in Brunssum vindt plaats op 23 februari. De 38e editie van het festival wordt gehouden in de Brikke Oave aan het Lindeplein in Brunssum. Hier vindt ook de voorverkoop plaats.

Wie kaarten voor het festival wil hebben kan op vrijdag 30 november van 18.00 tot 20.00 uur terecht in het gemeenschapshuis. Ook op zaterdag 1 december zijn van 13.00 tot 16.00 uur nog kaarten te koop.

De organisatie is als vanouds in handen van CV De Streupers. De buuttereedners Sylvia Ramakers, Peter Vaassen en buuttekampioen Bjorn Smits betreden de buut. Ook Sjonnie d'r Posbuul zorgt dat de lachspieren niet stil komen te liggen.

Verder staan er optredens gepland van Laura Wings, de dansgroepen van CV De Streupers en is er aandacht voor een bijzonder jubileum Marleen Mols die 1x 11 jaar beschermvrouwe is van de carnavalsvereniging. Ook jongeren krijgen tijdens het festival de kans om het publiek aan het lachen te krijgen.

Kijk voor meer informatie en de voorverkoop van kaarten op www.streupers.nl

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019