Voorsprong tegen Duitsland verspeeld

22176 De Nederlandse vrouwen voetbalteam U17 heeft een 2-0 voorsprong tegen Duitsland verspeeld. Het team met Romée Leuchter uit Schinveld kwam zaterdag al in de eerste helft op voorsprong.

Vlak na rust moest de Nederlandse keepster met rood van het veld omdat zij bij een ongelukkige actie een tegenstander omver liep. Toch waren het de Nederlandse vrouwen die de 2-0 maakten.

Het team uit Duitsland voerde vervolgens de druk op en zeven minuten voor het eind werd het 2-1. Even leek het erop dat Nederland de zege met veel kunst en vliegwerk binnen wist te slepen. Echter in de vierde minuut van de extra tijd belandde een kopbal alsnog in het Nederlandse doel. Daarmee werd het uiteindelijk een gelijkspel.

Om door te gaan naar de halve finale moeten de Nederlandse dames zaterdag minstens een gelijkspel uit het duel tegen Finland halen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019