Volleybal: Tim Smit vertrekt naar Tectum Achel

Volleyballer Tim Smit (30) uit Voerendaal vertrekt naar Tectum Achel.

De Nederlands international verruilt daarmee Lindemans Aalst, de nummer 1 van het afgebroken seizoen, voor de nummer 5 op de ranglijst in de Liga A.
Voorzitter van Tectum Achel laat op de clubsite weten met de versterking van de ruim tweemeterlange volleyballer de ambitie te bevestigen om een vaste waarde te zijn in de Euromillions Volley League.

De nieuwe club van Smit hoopt binnenkort meer nieuwe versterkingen bekend te maken.