Voetbalclubs Heksenberg en NEC '92 fuseren

De Heerlense voetbalverenigingen RKVV Heksenberg en NEC '92 gaan fuseren.

Bij een ledenraadpleging is een meerderheid van de stemmen bereikt voor de fusie.

De fusieclub telt ruim vierhonderd leden en gaat spelen op het complex van NEC '92. Sportpark de Varenbeuk krijgt van de gemeente Heerlen een tweede voetbalveld erbij.

Het bestuur van Heksenberg-NEC zal bestaan uit vier leden van het dan voormalige Heksenberg en vier leden van NEC '92. Henk Butting wordt de eerste voorzitter van de fusieclub.

weerfoto april