Voetbalclub Langeberg wil investeren in nieuwe trainers

De Brunssumse voetbalclub SV Langeberg wil gaan investeren in de opleiding van nieuwe trainers voor de jeugd en senioren.

Enkele criteria waar geïnteresseerden volgens de voetbalvereniging aan moeten voldoen zijn: je 18 jaar of ouder zijn, een grote voetballiefhebber en tevens ambities hebben om (jeugd)trainer te worden.

'Wij zijn bereid om in opleidingsvorm in jou te investeren. Hierdoor maak jij stappen als trainer, help jij ons aan het verbeteren van de jeugdafdeling en ervaren kinderen nog meer plezier in het voetbal. Een win-win-win situatie. Uiteraard krijg je gedurende het eerste seizoen interne begeleiding van ervaren (jeugd)trainers', aldus een woordvoerder van de club.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Rick van de Roer via het telefoonnummer 06-13036170 of per e-mail: [email protected]

Weerfoto mei