Vijftig jaar volleybal in Nuth

24993 Volleybalvereniging Vludoc uit Nuth bestaat dit jaar 50 jaar. In 1969 werd met Vlam '69 de grondsteen van de vereniging gelegd.

In de jaren daarna volgden nog enkele fusies. Met de fusie met het Oirsbeekse Dovoc kwam de huidige naam Vludoc '98 tot stand.

Om deze bijzondere mijlpaal te vieren organiseert de vereniging diverse activiteiten. Zoals op zaterdag 23 februari in de Gitek-hal in Nuth met één van de halve finales het het Nederlands open clubkampioenschap voor Meisjes-A.

Tevens staat voor het eind van het seizoen een drie uur durende workshop/clinic voor alle trainers uit Limburg op het programma. Uiteindelijk zal eind 2019 een reünietoernooi plaatsvinden voor alle leden en oud-leden van de vereniging.