Vier personeelsleden besmet op basisschool Eygelshoven

Vier personeelsleden van basisschool de Veldhof in Eygelshoven zijn besmet geraakt met het coronavirus.

Dat bevestigt de gemeente Kerkrade op Twitter.

Nadat er bij een leraar het virus werd vastgesteld, is er een bronnenonderzoek gedaan. Hieruit bleken nog drie personeelsleden van de basisschool besmet te zijn met Corona. De personeelsleden zitten in quarantaine.
Alle personeelsleden van de basisschool worden nu getest. Bij veertien daarvan zijn woensdag al tests afgenomen, donderdag een en vrijdag wordt de rest van het personeel getest. De eerste resultaten worden donderdag verwacht.

De school blijft vooralsnog geopend en de kinderen kunnen gewoon naar school blijven gaan zolang ze geen symptomen vertonen.

Vanwege de besmettingen heeft de GGD een hygi├źneonderzoek gedaan bij de school om te kijken of er genoeg voorzorgsmaatregelen genomen zijn. Volgens de GGD was dat geen probleem.

Weerfoto mei

┬ę ZO-NWS   2019