VIDEO: Basisschool getransformeerd in horecaparadijs

29594

De voormalige basisschool De Tweesprong in Schinveld is getransformeerd in een multifunctionele horecagelegenheid.

Biej de Tant wordt gerund door de familie Van Eijk. De horecagelegenheid is verhuisd van de Bouwbergstraat naar de nieuwe locatie aan de Jabeekerstraat.

De muffe geur van leslokalen is verdwenen, maar genoeg herkenbare elementen van de basisschool blijven behouden na de verbouwing. Zo worden klanten verwelkomd door een krijtbord en kan de jas worden opgehangen aan de lage kapstokjes in de gang.

Vanaf 1 juni gaat de bakkerij open en vier dagen later opent ook het restaurant de deuren. Ook is er de mogelijkheid om vergaderruimtes te huren en wordt er nog gewerkt aan een terras op de speelplaats van de voormalige basisschool. Daarnaast komt er een fysiotherapeut in het gebouw. Die neemt de voormalige gymzaal voor zijn rekening. 

 

 Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

Weerfoto mei

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019