VIDEO: Alfa brouwerij heeft beste pils ter wereld

30325

Tijdens de London Beer Competition zijn Alfa Edel Pils en Alfa Krachtig Dort van de brouwerij in Thull voor het tweede jaar op rij in de prijzen gevallen. Binnen de categorie International Lager heeft Alfa Edel Pils de hoogste score behaald. Daarmee mag Alfa Edel Pils zich bekronen tot beste pils ter wereld.

Alfa Edel Pils is met 86 punten geëindigd op de eerste plaats binnen de categorie International Lager bier. In de categorie Pale Malty European Lager bier is Alfa Krachtig Dort met een zilveren medaille geëindigd met 82 punten.

De London Beer Competition wil biermerken die met succes worden gecreëerd leren kennen, herkennen en belonen. Als een biermerk zijn plaats wil verdienen in het schap van een winkelier of op de menukaart van een horecagelegenheid - en daar wil blijven-, moet het verkoopbaar zijn, een uitmuntende smaak hebben en consumentgericht zijn. Dat is waar de London Beer Competition de ingezonden samples op beoordeelt.

“Elke bekroning is voor ons het bewijs dat we met het hele Alfa-team doen waar we goed in zijn. Al onze collega’s dragen bij aan dit gezamenlijk succes. Wij zijn dan ook enorm trots op iedereen", laat Michelle Meens namens de Alfa-brouwerij weten.

 

 

Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

weerfoto Juli

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019