Veroorzaker ongeluk Eygelshoven verdacht van poging doodslag

30331

De man die vastzit voor het omver rijden van een voetganger in Eygelshoven in april dit jaar, wordt verdacht van poging tot doodslag. Dat blijkt informatie waar ZO-NWS over beschikt. 

Verdachte M. el M. (29) zit sindsdien vast. Hij veroorzaakte volgens justitie in Limburg op 24 april om 18.45 uur met zijn auto een ongeluk op de Rimburgerweg in Eygelshoven. 

Hierbij reed hij een voetganger aan. De betreffende automobilist liet het slachtoffer na de botsing achter en reed verder. Toen deze met zijn beschadigde auto op de Groenstraat een politiepatrouille tegenkwam, werd de bestuurder door de agenten en opgepakt.

Het Openbaar Ministerie (OM) in Limburg verdenkt El M., naast van poging tot doodslag, ook van het verlaten van de plaats van het ongeval. 

weerfoto Juli

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019