Verklaring van schutter in zaak Sven Prins

23768

Tijdens de behandeling van het hoger beroep in de moordzaak van Brunssumer Sven Prins wil Jurandy T. een verklaring afleggen. De schutter werd eerder als enige tot levenslang veroordeeld.

Zijn Antilliaanse vrienden Sergio K. en Zionel B. werden veroordeeld tot 30 jaar. Wat de schutter gaat verklaren is nog onduidelijk. Volgens 1Limburg heeft de advocaat aangegeven dat de verklaring over de rol van zijn cliënt in de schietpartij gaat. 

Op 25 september 2015 werd de auto waarin Prins en een vriend zaten tijdens een wilde achtervolgingoncer vuur genomen. Op een rotonde aan de Akerstraat in Brunssum wist Prins nog uit zijn auto te komen maar stierf enkele meters verderop aan zijn verwondingen. De passagier wist eveneens te ontkomen en liet zich gewond naar het ziekenhuis brengen.

In de zaak werden 21 getuigen gehoord. Ook werd een undercoveragent ingezet. De dood van Prins kwam door een conflict tussen hem en Sergio K.. Beide waren geen onbekenden in het drugsmilieu.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019