Verdachte moet bij zitting aanwezig zijn

26641

Thijs Hermans moet bij eerste zitting komende vrijdag aanwezig zijn. Dat heeft de rechter woensdag met een zogenaamd bevel medebrenging besloten.

De 27-jarige oud-inwoner van Treebeek was niet van plan om naar de rechtbank te komen voor de eerste zitting in de zaak van de drie moorden. Nu moet hij zich toch melden bij de rechtbank in Maastricht.

Hoewel de zaak vrijdagmorgen nog niet inhoudelijk behandeld wordt vindt de rechter het wel belangrijk dat de verdachte erbij is. Tijdens de zitting komt de stand van het onderzoek aan bod. De verdachte zegt zelf niets met de moorden te maken te hebben.

Hij studeerde in Den Haag waar in mei dit jaar een vrouw vermoord werd. Hij was ook in Limburg toen een man en vrouw op de Brunssummerheide werden omgebracht door messteken.

 

weerfoto augustus

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019