Van der Raadt wint 5 km Selfkantlauf

21441

Jorrit van der Raadt uit Schinveld heeft de 5 kilometer van de Selfkantlauf op zijn naam geschreven. Zijn broer Jesse kwam zondag in Gangelt als derde over de finish.

Jorrit liep het rondje langs de Rodebach en door de Schinveldse bossen in 17 minuten en 19 seconden. Thomas Houben uit Herzogenrath werd tweede. Hij kwam anderhalve minuut later binnen.

Verrassend was de goede prestatie van Jesse van de Raadt uit Schinveld. Op de 5 kilometer finishte hij twee minuten na zijn broer Jorrit (19:22). Bij de finish vlogen de twee elkaar in de armen.

Aan de Selfkantlauf deden dit jaar zo'n 1200 hardlopers mee in de diverse categorieën. Naast de 5 kilometer waren er lopen voor de kinderen, een 10 kilometer en een halve marathon.

 

21439 21440 Jorrit van der Raadt met startnummer 1 aan de finish. foto (c) LOO-tv | Twan Senden

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019