Uitslag voorjaarscompetitie TC Schinveld

465 Zes teams van Tennis Club Schinveld mogen zich winnaar noemen van de voorjaarscompetitie. Afgelopen weekend waren de laatste rondes.

Bij de junioren zijn twee teams kampioen geworden: meisjes tot en met 12 jaar en het jongensteam tot en met 17 jaar. Bij de senioren zijn 4 teams kampioen: gemengd 17+, gemengddubbel 35+, heren 35+  en het damesdubbel 35+.

De winnende teams worden op vrijdag 15 juni om 20.00 uur gehuldigd in de kantine van TC Schinveld aan de Duikerweg. Meer info over de tennisclub is te vinden op de website www.tcschinveld.nl.