Uitroepen jubileumprins Brikkebekkesch

Carnavalsvereniging De Brikkebekkesch in Brunssum organiseert zaterdag hun prinsenproclamatie. Het wordt een bijzondere proclamatie voor de vereniging die 6 x 11 jaar bestaat.

De proclamatie begint om 19.33 uur in verenigingslokaal De Kroeg aan de Schinvelderstraat in Brunssum. Er is een avondvullend programma met optredens van Döm en Dööl, Partick Pesh, D'r Justin en Katja Henz.

Hoogtepunt is natuurlijk het uitroepen van de jubileumprins en een jeugdprins. Eerst wordt echter afscheid genomen van prins Danny I. Hij kan terugkijken op een geslaagd seizoen.

weerfoto november