Twee awards voor camping de Botkoel

24737 Camping de Botkoel is wederom in de prijzen gevallen bij de Zoover Awards. De camping in Puth wist dit jaar zelfs twee gouden awards in de wacht weten te slepen. Vorig jaar behaalde de camping ook al een gouden award.

Tijdens de vakantiebeurs in Utrecht werden de prijzen voor de beste accomodaties van het land uitgereikt. Vakantiegangers gaven de boerderijcamping in Puth een 9,9. Bezoekers kunnen namelijk op de website van Zoover een beoordeling achterlaten voor hun bezoek aan een hotel, camping of vakantiepark.

Op de camping in Puth geniet de vakantieganger van een uniek uitzicht over het Limburgse heuvelland en door de vele mogelijkheden kunnen bezoekers ook kennis maken met de mooie natuurlijke omgeving. Ook de centrale ligging in Zuid-Limburg wordt gewaardeerd.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties.

 

24738 foto © ZO-NWS

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019