TV-serie Buitenring over openstelling nieuwe delen

24039 Komende vrijdag worden nieuwe delen van de Buitenring in gebruik genomen. In deze aflevering over de aanleg van de Buitenring Parkstad Limburg gaan we in op wat er gaat gebeuren.

Zo kan het verkeer dan over de mijnsteenberg in Brunssum. Dat deel van de weg was al een tijdje klaar maar kon nog niet in gebruik genomen worden omdat eerst de manege op de Brunssummerheide verhuisd moest zijn. Een belangrijke stikstofmaatregel van de Buitenring is de verplaatsing van de Manege Brunssummerheide. We zijn een kijkje gaan nemen op de manege en spraken onder andere met de voorzitter van de Zuid-Limburgse Rij- en Jachtvereniging.

Ook kan het verkeer vanaf vrijdag van Brunssum Noord naar Nuth rijden. In omgekeerde richting kan dat voorlopig nog niet. Het gaat om een pilot.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019