Trouw lid OCV De Uule onderscheiden

21078

Annie Schell-Mullenders (88) heeft de gemeentespeld van Onderbanken ontvangen. Ze kreeg de onderscheiding zaterdag uitgereikt omdat ze 3 x 11 jaar lid is van de ouderencarnavalsvereniging in Schinveld.

Ze is vanaf de oprichting lid gebleven van De Uule. In 1985 was ze de eerste prinses. Ook daarna bleef ze de drijvende kracht en gangmaakster binnen de vereniging. Zo verzorgde ze de kleding en ging langs de deuren met loten en steunkaarten. Ook regelde ze de prijzen voor de jaarlijkse loterij. Voor haar inzet voor het plaatselijke carnaval kreeg ze in 2009 de Orde van Sjilvend Alaaf.

Buiten het carnavalsseizoen was ze ook op maatschappelijk gebied betrokken. Voor de parochie regelde ze jarenlang de versiering van het noodkerkje en later maakte ze deel uit van de poetsploeg van de St. Eligiuskerk. Ze was actief vrijwilligster bij Welzijnswerk Onderbanken, collecteerde voor de goede doelen. Momenteel is ze ook nog lid van de Kavo.

"U bent een actieve dame met een groot hart en humor en iemand die altijd bereid is om een ander te helpen", zei wethouder Rens Evers bij de uitreiking van de onderscheiding.

Kijk hier naar foto's van de uitreiking van de gemeentespeld aan Annie Shell >>

 

21079 foto (c) LOO-tv | Anja Timmers

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019