Trost wil onzekere selectie Roda houvast bieden

28456 Roda JC heeft René Trost maandag gepresenteerd als interim-trainer in het Parkstad Limburg Stadion. ZO-NWS sprak met hem over broos vertrouwen, houvast bieden en niks moeten.

Technisch directeur Jeffrtey van As lichtte zijn keuze voor de oud-speler op de trainersbank toe. Wie de club na deze competitie gaat leiden is nog niet bekend. Trost heeft aangegeven de club alleen voor het restant van de lopende competitie te willen leiden.

Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

weerfoto maart