Trainingslopen in Brunssum voor marathon Rotterdam

24659 De organisatie achter de Parelloop in Brunssum organiseert weer trainingslopen voor de marathon van Rotterdam. De eerste trainingsloop is op zondag 5 januari.

Dan wordt een afstand van 20 kilometer gerend. Op de zondagen 26 januari, 16 februari en 8 maart worden afstanden van steeds vijf kilometer uitgebreid. Met deze voorbereiding moet het mogelijk zijn om de 42,2 kilometer op 5 april in Rotterdam te kunnen uitlopen. Natuurlijk is het voor hardlopers die niet de Rotterdam Marathon lopen mogelijk om ook kortere afstanden mee te lopen tijdens de trainingen.

De trainingslopen starten telkens om 9.30 uur vanaf het sportcomplex van SV Langeberg. Er wordt gelopen in diverse tempogroepen, onder leiding van ervaren hardlopers. Elke 5 kilometer is er een drankpost.

Inschrijven kan via e-mail: [email protected]

 

weerfoto december

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019