Trainer Robert Molenaar blijft bij Roda JC

21332 Robert Molenaar blijft voorlopig de hoofdtrainer van Roda JC. De Kerkraadse eredivisionist heeft het contract van de trainer met een jaar verlengd.

Roda probeert degradatie te voorkomen en daarvoor is het nodig om duidelijk aan te geven vertrouwen te hebben in de trainer. Volgens technisch directeur Harm van Veldhoven past Molenaar goed bij de club.

Molenaar kwam vorig jaar naar Kerkrade en werd geconfronteerd met een team van veel nieuwe spelers dat net degradatie had ontlopen. Ook de eerste helft van het seizoen 2017-2018 zag het er niet goed uit voor Roda. De club stond tijdens de winterstop op de laatste plaats. 

Na de winterstop wist Roda wel nog enkele punten te pakken. Nu moet de club deze lijn doorzetten om het verblijf in de Eredivisie veilig te stellen. 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019