Topscoorder Fortuna nog niet fit

Vitalie Damascan kan voorlopig nog niet meespelen met Fortuna Sittard. De topscoorder van de club viel tijdens het duel tegen Heerenveen geblesseerd uit.

Het is op dit moment nog niet bekend hoe erg de blessure bij Damascan is. Volgens technisch manager Sjoerd Ars is wel duidelijk dat hij er in de wedstrijd tegen FC Twente niet bij zal zijn.

Tesfaldet Tekie zou de pijn iets kunnen verzachten. De 22-jarige middenvelder staat op het punt om een tweejarig contract te tekenen bij de eredivisionist. Tekie is een Zweedse international die transfervrij mocht vertrekken bij AA Gent.

weerfoto september