Tentoonstelling over de Parade

14619 Tijdens de Parade organiseert Heemkundevereniging Brunssum een tentoonstelling van zondag 10 juli tot en met woensdag 20 juli.

In de voormalige basisschool Rumpenerhof naast de St. Vincensiuskerk op de Prins Hendriklaan 382 exposeert de vereniging over de vele Parades die reeds gehouden zijn.

Beeldjes, borden, oude programmaboekjes, geschenken foto's en films zijn te bezichtigen. De tentoonstelling is geopend op zondag 10, maandag 11, woensdag 13, maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 juli. De openingstijden zijn van 14:00 tot 17:00 uur.