Tentoonstelling over bevrijding verlengd

27813

De tentoonstelling 'De vondst vertelt' wordt verlengd. De tentoonstelling is nog tot en met 26 januari te zien in archeologisch centrum De Vondst in Heerlen.

Reden voor de verlenging is het grote succes van de tentoonstelling over de bevrijding van de regio uit handen van de Duitse bezetting. Aan de hand van voorwerpen worden persoonlijke verhalen uit die tijd verteld. Het bijzondere is dat de tentoonstelling sinds de opening met tal van unieke objecten is uitgebreid.

Bezoekers kunnen zich zelf aan de hand van dagboeken, kranten, maar ook granaatscherven een beeld vormen over het dagelijkse leven ten tijde van de bezetting en de bevrijding. De tentoonstelling is gratis te bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 17.00 uur. Archeologisch centrum De Vondst ligt aan het Raadhuisplein in Heerlen. 

 

Weerfoto januari

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019