Tentfeest bij 80-jarig jubileum RKDFC

3322 Voetbalclub RKDFC uit Merkelbeek viert in het weekend van 31 mei tot en met 2 juni het 80-jarig jubileum. De festiviteiten vinden plaats in de feesttent op het sportcomplex.

Dat begint op de vrijdagavond met een reünie met oud-leden. Op zaterdag is er een grote zeskamp, een darttoernooi en worden de jubilarissen gehuldigd. Wir Sind Spitze treedt ook op. Zondag start met een open minivoetbaltoernooi. Ook is dan de trekking van de jubileumloterij.

Kijk hier voor het volledige programma >>