Taakstraf voor neersteken nieuwe vriend van ex

24935 Een 32-jarige Heerlenaar is veroordeeld voor poging tot doodslag. Hij kreeg van de rechter een taakstraf opgelegd van 240 uur.

De jaloerse man had een webcam geplaatst en daarmee geluidsopnamen gemaakt. Toen hij hoorde dat zijn ex met een andere man had gekust, ging de Heerlenaar verhaal halen. De ruzie eindigde in de keuken met een steekpartij waarbij de vriend met een keukenmes geraakt werd.

De man gaf toe dat de ruzie uit de hand gelopen was, maar dat hij nooit de bedoeling had om de man te doden. Daarom was hij, net als zijn raadsvrouw, van mening dat poging tot zware mishandeling eerder op zijn plek was.

De rechter ging daar echter niet in mee en het plaatsen van de camera was ook nog eens een inbraak op de privacy van de vrouw.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019