SV Brunssum zet jubilaris in het zonnetje

Jopie Bakker is zondag uitgebreid in het zonnetje gezet door voetbalclub SV Brunssum. Bakker is reeds 75 jaar lid van de voetbalclub en dat is bijzonder.

Hij heeft een lange staat van dienst. Bakker voetbalde er zelf 25 jaar en daarna maakte hij twee decennia lang deel uit van het bestuur.

Daarnaast was hij terreinknecht en (wedstrijd)leider van vrijwel alle seniorenteams en de veteranen. Voor zijn verdiensten kreeg hij eerder dit jaar een koninklijke onderscheiding.

30341 foto (c) ZO-NWS | SV Brunssum

weerfoto Juli