SV Brunssum krijgt 2.000 euro van Vriendenloterij

SV Brunssum heeft 2.000 euro gekregen van de VriendenLoterij. De voetbalclub was één van de succesvolste deelnemers van de Samen voor je Club-actie.

Tijdens de belactie in september verkocht de voetbalclub 51 loten. De 2.000 euro zijn zeker welkom bij de voetbalclub. Het geld zal gebruikt worden om volgend jaar het 90-jarig bestaansfeest te vieren.

Verenigingen, clubs en stichtingen kunnen hun clubkas spekken met het verkopen van loten voor de vriendenloterij.

Als de mensen een jaar lang actief blijven dan krijgt SV Brunssum ruim 4.900 voor de clubkas.

foto  © ZO-NWS : Sven Berends

weerfoto november