Succesvol op NK zwemmen in Eindhoven

21820

Zwemster Carolien Beckers heeft op het NK zilver behaald op de vijf kilometer. De weg die de zwemster heeft afgelegd bleek geen makkelijke te zijn. De 15-jarige had zich als 13e geplaatst.

Beetje bij beetje wist zij zich naar voren te vechten en uiteindelijk tikte zij als tweede aan. Een zilveren medaille dus voor de zwemster van Zwemsport Parkstad. Dat het zwemmen de familie Beckers goed ligt blijkt wel uit het feit dat haar zus Janina nog altijd Nederlands recordhouder is op deze afstand.

Daarnaast viel ook de 11-jarige Hylcke de Beer in de prijzen. Bij de minioren won Hylcke op overtuigende wijze de Miniorencup op de 100 meter vrije slag.

Afgelopen weekend nam Zwemsport Parkstad deel aan het NK in Eindhoven. Een groot aantal zwemmers had zich in de diverse categorieën weten te kwalificeren. Zwemsport Parkstad is een samenwerking van de zwemverenigingen uit Brunssum, Landgraaf en Kerkrade.

 

21821 Foto © LOO-tv | Zwemsport Parkstad

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019