Stadionverboden voor groep fans Roda

21 fans van Roda JC hebben een stadionverbod gekregen naar aanleiding van het afsteken van vuurwerk in de derby tegen MVV op zondag 12 januari.

Die wedstrijd moest in de eerste helft twee keer worden stilgelegd door scheidsrechter Pol van Boekel. Een aantal fans van de Kerkraadse club heeft een voorlopig stadionverbod gekregen: ze mogen drie maanden geen thuiswedstrijd bezoeken.

Enkele Roda-supporters kregen een voorwaardelijk stadionverbod. Ze hebben nog steeds toegang tot het Parkstad Limburg Stadion, maar dat kan veranderen als blijkt dat ze bij nieuwe incidenten betrokken zullen gaan zijn.

weerfoto februari