Spaarclub gedupeerd door oud-beheerder

26129

De spaarclub van gemeenschapshuis Oud Dorp in Amstenrade is mogelijk voor enkele duizenden euro's kwijt. De vorige beheerder is er met de kas vandoor.

Kort voor carnaval kregen de spaarders het bericht dat het geld niet uitbetaald kon worden. Volgens de krant zou de oud-beheerder rond de mei-vakantie nog een brief naar de spaarders gestuurd hebben dat hij het geld zo snel mogelijk terug zou betalen. Enkele weken later hebben de spaarders echter nog steeds geen cent gezien en of dat gaat gebeuren is nog maar de vraag.

De penningmeester zou in geldnood zitten. Een bestuurslid van de beheersstichting achter het gemeenschapshuis weet zelfs te vertellen dat hij in de schuldsanering zit. Toch is er nog geen aangifte gedaan van diefstal.

Het gemeenschapshuis kwam begin dit jaar in opspraak vanwege vechtpartijen en drugsproblemen. Inmiddels is er een andere beheerder en zijn de problemen verleden tijd.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019